Styrelsemöte 2013.03.03

Styrelsemöte 2013.03.03 kl 15:00

Protokollet sammanställt av: Carola

Närvarande: Tommy, Doris, Lars, Mait, Christina, Carola

 

  • Ekonomin
    På kontot finns för närvarande 14 500:-. Ekonomin känns stabil och bra!


  • El- /  Energifrågan
    Vårt försök att spara el genom att stänga av värmen helt mellan uthyrningar­na föll inte så väl ut. Resultatet blev högre elkostnad, en erfarenhet som tydligen även andra bystugor har gjort. De har nu installerat luftvärmepump och nästan halverat kostnaden. Vi jobbar vidare med frågan fram till nästa möte och kontaktar de bystugor som installerat, kollar var vi kan få rabatt och tar fram offerter därifrån.

  • Underhållsfrågor
    Lars har lagat toaletten vid entrén och den längst till vänster i källaren. Kranarna vid de två handfaten t v i källaren står fortfarande och droppar.

    Två element fortfarande trasiga i stora salen. Den finns en chans att hitta begagnade med rätt effekt och fas, när Rättviksparken byter ut alla sina radiatorer. Lars kollar.

    Utelampan hos Josefin, utanför hennes dörr är fortfarande inte monterad. Tommy ser till att lampan kommer till bystugan. Lars monterar.

  • Puben 13 april
    Vi beslutade att köra favorit i repris, dvs engelsk pub, men denna gång med Fish and Chips med remouladsås och rödvinsvinäger. Eftersom antalet gäster hela tiden ökar, beräknar vi nu för 70 pers. Lars handlar och lagar maten och köper öl. Mait, Stina E och Carola ordnar lokalen och dukning. Tommy ordnar engelsk pubmusik. Vi funderar på engelskt lotteri, engelsk frågesport och annat som kan vara trevligt.

 Skriv ut