Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /storage/content/45/146845/ovanmyra.se/public_html/bystuga/libraries/joomla/string/string.php on line 27 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /storage/content/45/146845/ovanmyra.se/public_html/bystuga/libraries/joomla/string/string.php on line 28 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /storage/content/45/146845/ovanmyra.se/public_html/bystuga/libraries/joomla/string/string.php on line 29 Styrelsemöte 2012.09.02 - Ovanmyra Bystuga

Styrelsemöte 2012.09.02

Styrelsemöte 2012.09.02, kl 16:00

Protokollet sammanställt av: Carola

Närvarande: Tommy, Doris, Mait, Lars  och Carola

§ 1

Ekonomi
Vi har 5 481:- i kassan.
Vi diskuterade ett förslag om att ha separat kostnadsställe för lägenheten, så att intäkter därifrån går till underhåll för lägenheten. Än så länge är inte ekonomin så bra- vi behöver alltså intäkterna från lgh för att bekosta bystugan. Vad vi kan göra är att fördela de fasta kostnaderna 60% för lgh och 40% för bystugan.
Vi ska teckna nytt elavtal från 1 okt.

§ 2

Bystugedanserna under hösten
7 sep, 5 okt, 2 nov, 7 dec

§ 3

Bystugekväll eller pub
Lördag 29 sep har vi fest med glödstekt sill. Vi räknar med ca 50 pers.
Lars och Mait handlar maten. Lars handlar öl. Stina bakar tuttul. Carola ordnar  grilltunnor. Carola, Mait och Doris dukar.

§ 4

Handarbetskvällarna
Kvällarna är mycket uppskattade och vi fortsätter med dem under hösten. Christina ansvarar tillsammans med Anna-Greta Fallgren.

§ 5

Aktiviteter framåt
Förslag från Anna-Greta F att Els Doekes från Holland inbjuds att spela på bystugedansen 1 mars.
Förslag på byavandring i vår med Hans Ollas.
Förslag till utökat samarbete mellan Boda Hembygdsförening och Bystugan, med musik- och danskvällar. Tommy och Gunnar Brandin diskuterar vidare.

§ 6

Underhåll

Vi har fått en stor vattenräkning, så stor att något måste vara fel. Doris kontaktar Dala Vatten och Avfall. Vi kontrollerar våra toaletter, handfat  och varvattenberedaren, för att se om något står och rinner.

 

 Skriv ut